2017-01-23 00:50:30• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Kos - Válaszút elé kerülhet

Napi horoszkóp január 23-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Válaszút elé kerülhet: egy fontos döntést kell meghoznia, de még nincs tisztában a valós feltételekkel. Jobb most várni egy kicsit. Ha azonban erre nincs idő, akkor tegye azt, amit a szíve diktál. A Hold a Nyilas jegyéből indul, ez megmutatja önnek az utat bizonyos ügyekben, és hathatós jogi segítséget is kaphat.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Sok vitatkozásra, nehéz felismerésekre, kellemetlen hírekre számíthat a mai napon. Talán úgy érzi, mindenki az ellensége lett, pedig ez koránt sincs így. Minden hír a tisztánlátását segíti, hogy megalapozottan dönthessen.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Fáradtan indul a hétnek, nehezen kel ki az ágyból, és csak délutánra szedi össze magát valamelyest. Próbálja kihasználni az ebéd utáni órákat, még behozhatja a lemaradását!

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Kellemes meglepetésre számíthat az elkövetkezőkben. Talán egy váratlan találkozás, ajándék, vagy szép kaland, ami önre vár. Minden jól megy, csak legyen rá nyitott, hogy észre is vegye a szépet és a jót az életében!

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Befelé fordulásra, önelemzésre szólítanak fel a csillagok. Ha ön kifejezetten nehezen tűri is a magányosságot, most akkor is jól jöhet önnek. Ha másként nem tud a világtól elvonulni, akkor tegyen egy nagy sétát valami szép helyen.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Pénzügyi téren sikerül rendbe tennie valamit. Vizsgálja át ismét az iratait, banki papírjait. Sokat köszönhet a párjának, aki sokszor ügyesen, a háttérből irányítgatja, és mindig megtalálja a módját, hogy jókedvre derítse. Ma is van egy jó ötlete, amit holnap megvalósíthat.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Talán most jött el az ideje annak, hogy munkahelyet váltson. Ha sorozatos frusztrációin nem tud úrrá lenni, és az anyagiakkal is elégedetlen, akkor igazán itt az ideje az álláskeresésnek. Csak ne kapkodjon!

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Egy önző, tapintatlan ember megpróbálja rászedni valamire. Ön elég bölcs ahhoz, hogy visszautasítsa ezt a kérést, és később is határozottan tartsa magát távol tőle.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Ma nagyon jól tud majd összpontosítani, és a hivatásában is sikereket érhet el. Könnyen és hatékonyan megy minden a maga útján, és ön boldog az elért eredmények miatt. Próbáljon meg harmonikusan együttműködni másokkal. Hagyja magát meggyőzni, ha valaki észérvekkel próbálkozik.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Ma nagyon jól tud majd összpontosítani, és a hivatásában is sikereket érhet el. Könnyen és hatékonyan megy minden a maga útján, és ön boldog az elért eredmények miatt. Próbáljon meg harmonikusan együttműködni másokkal. Hagyja magát meggyőzni, ha valaki észérvekkel próbálkozik.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Hold a Nyilas jegyéből indul. Egyik ismerőse elbűvölheti, de hamarosan kiderül, hogy nem minden önzés nélkül teszi. Talán végül már olyasmibe is beleszól, amivel kapcsolatban nem kérte a tanácsát.

Halak: II. 19. - III. 20.
Vonzónak talál valakit, de amikor kialakulna egy szorosabb kapcsolat, kiderülhet, hogy mégsem ő az, akire vágyik. Ne erőltessen semmit, hagyja, hogy csak úgy maguktól történjenek a dolgok.

(Astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: